28563611

Stemme, yoga og qi gong meditation

Stemme, yoga og qi gong meditation

Stemme, lyd, yoga og meditation

Kommende tre dages-retræte 2020

 

Tid:
Fredag d. 8. maj  kl. 13:00 – søndag d. 10. maj kl. 14:00

Sted:
Strandgården, Bundgarnet 45, 4780 Stege på Møn.

Fuldt program & Tilmelding: ____________________

Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Efterårsretræte i Tisvilde 2019 med instruktørerne:
Snebjørk Toft, Manuela Lærke og Pia Jønsson:

 

Det siger deltagerne:

“Retræten var en rigtig god og afstressende oplevelse.

Undervisningen Manuela Lærke, Snebjørk Toft og Pia Jønsson leverede harmonerede rigtig godt og var meget givende. De er alle 3 meget engagerede, nærværende og dygtige. Deres fleksibillietet gjorde, at undervisningen løbende blev tilpasset vores ønsker og at man bare gerne ville have mere.  Dejligt at det også kunne lade sig gøre at undervise udendørs. Ved måltiderne, og imellem, blev der kælet for ganen, så der manglede intet. 

Tak for en rigtig hyggelig og inspirerende weekend.

Dorte Hansen/ deltager og medlem af Birkerød Gospelkor

Det siger deltagerne:

“Inspirerende med sammensætningen af rytmik/kor og yoga – havde ikke opsøgt det mix, men fik så meget med og fik brugt forskellige sider af mig selv”

“Sang: Super fedt og meget kompetent undervisning. savnede lidt mere sang, – måske kendte sange. Teorien er nyttig og fin, så derfor bare mere tid til sang, så man lige får en succesoplevelse”

“Kor: Meget fint fint afbalanceret ift. de uøvede, som kunne finde glæden v. rytme/lyd. Sjovt og befriende at være med til..”

“Det flotte ved dette retreat er de mange timer/klasser og de mange forskellige indholdselementer, samt de ordentlige og dejlige instruktører, som man har lyst til at lade sig ‘føre af’. TAK!”

 

Det siger deltagerne:

“Fint afvekslende”

“Dejlig ro og fred over forløbet”


“Dejlig kombi af sang og krop”

“Yoga: Meget dejlige undervisere med hver deres styrke og indsigt. Gode formidlere og gode instruktører for både nye og øvede. Med de skønt mange yogaklasser, kunne vi måske nogle gange have flere ‘styrke-elementer”

“Yoga: I lærer er bedre end 2! Lidt mere dynamisk yoga om morgenen og så yin om aftenen. – Tusind tak for en dejlig aften”

“Det er mit første retræte og det har været en meget positiv oplevelse, både undervisningen og samværet med de andre deltagere. For mit vedkommende ville jeg gerne have haft mere sangundervisning”

 

“I er 3 dejlige piger! Stabil Stemning – det elsker jeg – ikke for meget/ forstyrrende psykisk. Jeg kunne godt tænke mig mere dynamisk yoga sammen med det stille. Jeg kunne også godt tænke mig mere decideret korsang. Dejligt gennemgående at arbejde så meget med åndedræt. Jeres undervisning harmonerer godt med hinanden. Selvforkælelse har været ordet. TAK! Kommer igen når I kalder”

Instruktørerne 2020

TBA

TBA
TBA