Akupunktur, massage, zoneterapi sundhed og velvære

kontakt@manucare.dk

28563611

Sang, stemme, yoga og meditations retræte

(OVERTEGNET)

Sang, stemme, yoga og meditations retræte

(OVERTEGNET)

Sommer-retræte i Hornsherred

Forkæl dig selv og tag på retræte i skønne Hornsherred ved Isefjorden.
Her får du lov og tid til at dyrke kærligheden til dig selv og få god mad lavet af privat kok. Vi fordyber os i yin yoga, meditation samt sang, stemme og egenbehandling.

Instruktørerne 2023

  • Annette Nørgaard Bang

    Yogaen tager afsæt i Yin Unwind Yoga. Fokus i øvelserne er åndedrætttet, sansning i din krop, selv-nærvær og unwinding. Sessionen vil indeholde: Kort introduktion/opvarmning, øvelser i styrke/stræk sammen med aktivering af parasympatikus/yin-nærende tilstand. Til slut guides Yoga Nidra i afspænding. Tidligere deltageres anbefalinger er indkoorporetet i retreatet.
  • Manuela Lærke

    Kropsterapeut, korleder og sangerer.
    På retreatet vil du opleve kombinationen af yin yoga, meditation, lyd, klang og stilhed.Jeg kombinerer åndedrætsteknikker med meditation, meridianmassage, kineisk medicin, sang og harmonisering. Jeg går altid nænsomt og direkte til værks i arbejdet med personlig og stemme mæssig udvikling og du går hjem; afslappet, inspireret og opladet.

Sagt af tidligere deltagere...

"I er 3 så dejlige piger! Stabil Stemning - det elsker jeg - ikke for meget/ forstyrrende psykisk. Jeg kunne godt tænke mig mere dynamisk yoga sammen med det stille. Jeg kunne også godt tænke mig mere decideret korsang.

Dejligt gennemgående at arbejde så meget med åndedræt. Jeres undervisning harmonerer godt med hinanden. Selvforkælelse har været ordet.

TAK! Kommer igen når I kalder"
"Retræten var en rigtig god og afstressende oplevelse
Undervisningen: Manuela Lærke, Snebjørk Toft og Pia Jønsson leverede harmonerede rigtig godt og var meget givende. De er alle 3 meget engagerede, nærværende og dygtige. Deres fleksibilietet gjorde, at undervisningen løbende blev tilpasset vores ønsker og at man bare gerne ville have mere. Dejligt at det også kunne lade sig gøre at undervise udendørs. Ved måltiderne, og imellem, blev der kælet for ganen, så der manglede intet. Tak for en rigtig hyggelig og inspirerende weekend."
“Inspirerende med sammensætningen af rytmik/kor og yoga – havde ikke opsøgt det mix, men fik så meget med og fik brugt forskellige sider af mig selv”

“Sang: Super fedt og meget kompetent undervisning. savnede lidt mere sang, – måske kendte sange. Teorien er nyttig og fin, så derfor bare mere tid til sang, så man lige får en succesoplevelse”

“Kor: Meget fint fint afbalanceret ift. de uøvede, som kunne finde glæden v. rytme/lyd. Sjovt og befriende at være med til..”

“Det flotte ved dette retreat er de mange timer/klasser og de mange forskellige indholdselementer, samt de ordentlige og dejlige instruktører, som man har lyst til at lade sig ‘føre af’.

TAK!”
"Fint afvekslende"

"Dejlig ro og fred over forløbet"

"Dejlig kombi af sang og krop"

"Yoga: Meget dejlige undervisere med hver deres styrke og indsigt. Gode formidlere og gode instruktører for både nye og øvede. Med de skønt mange yogaklasser, kunne vi måske nogle gange have flere 'styrke-elementer"

"Yoga: I lærer er bedre end 2! Lidt mere dynamisk yoga om morgenen og så yin om aftenen. - Tusind tak for en dejlig aften"