28563611

Børnebehandlinger

Hos ManuCare behandler vi børn og unge indenfor primært tre behandlingsformer, zonetarapi, akupunktur og massage. Alle børn er forskellige og responderer individuelt til behandlingen alt efter behov og problematik, men typisk er det, at jo yngre barnet er, des kortere er skal den foretrukne behandling/koncentrationstid være.

Men ikke alle børn følger reglerne. Nogle børn har stor glæde af at komme ned i gear under en zonetarapibehandling, andre igen kan afballanceres med akupunktur på 20-30 minutter og andre igen, har stor glæde af en børne-kropsmassage, hvor nervesystem og meridianforløb, bliver stimuleret på samme vis, som ved en ordinær voksenbehandling.

Børn under 11 år skal være ledsaget af en forældre eller værge.
Børn og unge fra 11-17 skal lave aftale via en forældre eller værge, som også står for udfyldelse af samtykkeerklæring.
Jeg stiller sammen med børn og forældre en ‘fælles’ diagnose, og herefter kan det i nogle tilfælde være at foretrække, at den voksne sidder i venteværelset (med døren på klem) under behandlingen. De lidt større børn kan efter aftale gå til klinikken efter skole og gå hjem selv, eller blive hentet efter endt behandling.

For at vælge den bedste behandling til dit barn, gå til book tid og vælg den behandlingsform og aldersgruppe, som passer til dit barn. Det er muligt at vælge op til max. 55 min. behandling til dit barn efter ønske, – alternativt vælg voksenbehandling.

Skriv gerne i note feltet.