28563611

Foredrag og debatoplæg

om Børns udvikling i samspil og fællesskaber.

Torsdag d. 5 september kl. 19:00 i Glassalen, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød (idrætscentret). Der er fri entré, men reserver hellere plads på forhånd.

Gitte Haag er autoriseret psykolog (cand.psych.) med speciale i børnepsykologi. Hun har 25 års erfaring i arbejdet med børn, unge og familier og har skrevet bøgerne: Når 2 bliver 3 og Forstå din teenager – og dig selv. Hun er optaget af hvor mulighederne for udvikling er for mennesker, familier, grupper og organisationer, når situation og omstændigheder ser vanskelige ud. Til dagligt arbejder Gitte i klinikfællesskab i Hillerød. Hun har superviseret Korforeningen Rytkor’s Familie-koret, hvor hele familier synger sammen på tværs af generationer og hun gæsteunderviser endvidere på dette efterårs kursus; BabySang & ModerYoga.

Børn er unikke, særlige kombinationer af forældrenes gener, hvis behov vi prøver at møde med de bedste vilkår og – mest optimale samspil for at sikre os at de trives. For få år siden, blev børn beskrevet af eksperter som kompetente, for tiden taler vi om børns særlige behov eller særlige måde at være i verden på. Som forældre har vi fokus på at vores børn skal klare sig godt uddannelsesmæssigt, kreativt, sportsligt og helst have mange og nære venner. Vi har aldrig været mere engagerede og involverede og samtidig har der aldrig været flere børn, hvis adfærd vækker bekymring og som har svært ved at indgå i de gængse fællesskaber. Hvordan kan det være? Hvad kan vi gøre? Og kan vi blive bedre til at hjælpes ad?

Gitte Haag

Forfatter og psykolog