28563611

Rart at vide…

Betaling
Vi tager imod mobilePay, samt kontant betaling (efter aftale).
Vi tager desværre ikke imod kort-betaling.
Hos Manucare finder du en hæveautomat i selve bygningen på Hovedgaden overfor Cafe Alex.

Du bedes bedes betale via mobilePay ved onlinebooking eller senest 24 timer før aftaletid, som samtidig er sidste frist for fri afbestilling. (Du modtager sms reminder 25 timer før). Det vil sige, at du bedes betale forud for dit fremmøde i klinikken.

Ved betaling med klippekort eller gavekort bedes du registrere dette ved bestilling/booking. Dit klip registreres senest ved afbestillingsfristen.

Modtager vi ikke din betaling inden den fri afbestillingsfrist, tillader vi os at gøre brug at muligheden for at tilbyde tiden til en på venteliste. I så fald modtager du besked herom, samt at du er velkomme til at booke en ny tid via online-booking.

Ønsker du (efter aftale) at betale kontant i klinikken. Oplys da gerne dette ved tidsbestilling i noten.

Andre tidsbestillingsmuligheder
Du kan altid bestille tid både ved at ringe eller skrive, men online-booking er klart det letteste.

Betaling med klippekort

Vi anbefaler betaling med klippekort (med rabat), når det giver mening og er muligt. Klippekort vil ikke blive pålagt prisstigning pr. 3. januar 2022. Når du betaler med klippekort, book da blot den ønskede behandling og vælg betaling med klippekort. Se instruktionsvideoen.
Når du vil købe et klippekort og booke den første behandling du ønsker brugt med kortet, der kan du 'booke' det ønskede klippekort - i stedet for enkeltbehandling. Ønsker du at forny dit klippekort i klinikken, oplys da gerne dette ved ankomst.

Afbestilling
Helt frem til et døgn før aftalen (24 timer). Du modtager sms-reminder 25 timer før din aftalte tid.
Du kan gøre dette både on-line eller ved at ringe/skrive.
Ved senere afbestilling end 24 timer betales der fuld pris.

 

 

Akut-tid
For tid akut samme dag eller tidligt næste morgen (hvor du ikke finder en ønsket ledig tid). Da skal du forespørge om muligheden for at booke tid via telefon/SMS på 28563611.

Venteliste
Du kan nu, som noget nyt booke tid til ventelisten. Vi får en del nærkontakt-afbud og derfor har vi indført, at man kan booke sig ind on-line på sin foretrukne tid på 'ventelisten'.

Vil du skrive til os?
Brug venligst formularen under Skriv til os.

Corona.sikkerhed
Vi gør os umage med at sikre, at pauserne mellem behandlinger kan bruges til udluftning, afspritning og opredning, dette uden at skære i behandlingstiden. Se mer herom under: om online-booking /corona regler.

Alle handelsbetingelser

Video: Sådan bruger du dit klippekort når du booker tid online