28563611

Handelsbetingelser

BOOKING
Klik på Book tid, hvor du guides til at udfylde navn, tlf. og e-mail. Du modtager herefter en konfirmationsmail, der angiver at vi har modtaget din tidsbestilling (nu har du reserveret din tid hos ManuCare) og en endelig bekræftelse vil følge umiddelbart herefter. For uddybende instruks se: “Sådan gør du”.
KOMMENTARFELTET

Når du booker i vores online bestillingssystem, er det valgfrit at tilføje en besked i feltet “Kommentar”

Her skriver du spørgsmål eller  ‘problemområde(r)’.

BEKRÆFTELSE Af BOOKING
Vi fremsender en særskilt bekræftelse på din tidsbestillingen, som konfirmerer tid, sted og behandler, samt besvarer eventuelle spørgsmål stillet i feltet “kommentarer”.
AFBESTILLING

Kan ske frem til 24 timer forud for aftaletid.

Afbestilling senere, fakturerer vi aftalen til fuld betaling.

BETALING

I forbindelse med booking online kan du forudbetale med mobilePay, klippekort eller gavekort. (Vi modtager pt. ikke dankort i klinikken).
I ManuCare anbefaler vi forudbetaling ved booking eller senest 24 timer før aftalen hvilket hjælper til, at overgangen mellem behandlingerne går smidigst muligt, med ordentlig tid til rengøring, opredning og afspritning.
På den måde sikres det, at klienter i mindst muligt omfang mødes i døren, (et vigtigt post corona-tiltag). De 24 timer er samtidig den gratis afmeldingsfrist.

Betaling med kontanter, (der findes hæveautomat i bygningen på Hovedgaden overfor Cafe Alex), eller med klippekort/gavekort sker ellers ved fremmøde i forbindelse med behandling i ManuCare.

Ved online køb af gavekort betales med bankoverførsel (Merkur konto: 8401 0001165127).
Gavekort eller klippekort kan ligeledes erhverves i klinikken efter aftale.

NB. Vi anbefaler KONTANT betaling da denne er gebyrfri (fra Danske Bank).

Du kan enten købe klippekort og gavekort på bookingsiden (se højre side under ManuCare logo) eller kontant/Mobile Pay i klinikken.

Faktura for betaling ved afbud senere end 24 timer før aftaletid fremsendes pr. mail/brev.

Gavekort kan ikke veksles eller ombyttes til kontanter.

Restbeløb på gavekort kan bruges  ved nye behandlinger.

GAVEKORT

På siden Book tid  kan du købe gavekort til dig selv eller til en du holder af. Du bestemmer helt selv beløbet på gavekortet.

Du betaler for gavekortet online med bankoverførsel (Merkur konto: 8401 0001165127) .

Når din ordre er gennemført sender vi gavekortet til dig på din e-mail adresse. Så kan du enten printe kortet ud eller videresende det til en du holder af.

Brug gavekortet ifb. med booking af tid online. (Vælg Betal med gavekort – du skal blot indtaste den kode der står på gavekortet).

Gavekort kan ikke veksles, ombyttes til kontanter eller udløse kampagnerabatter.

Restbeløb på gavekort kan bruges  ved nye behandlinger.

gavekort

KLIPPEKORT

Fungerer på samme vilkår som gavekort.

Video: Sådan bruger du dit klippekort når du booker tid online

FIRMAAFTALER

Ved Firmamassage hos ManuCare betales med klippekort. Klippekort-Firma aftales individuelt og udstedes direkte fra ManuCare, afhængigt af aftaleindgåelsen. For aftale/tilbud om Firmamassage-klippekort kontakt ManuCare via kontaktformularen.

GYLDIGHED & UDLØB

Gavekort og klippekort er gyldige i den periode, som står påført på det unikke gave- klippekort. I denne periode, som kan variere fra en type ydelse til en anden, kan kortet indløses til den pris/værdi, som står anført på kortet. Efter ophør af gyldighedsperioden, kan kortet fortsat bruges som betaling for behandlinger hos ManuCare, dog uden garanti for eventuelle prisstigninger.

Gavekort og klippekort udløber, jf. almindelige handelsbetingelser efter tre år. Der må forventes korrektion for eventuelle prisstigninger for den eller de enkelte ydelser, som tillægges prisen, som er påført gavekortet. Efter tre år fra udstedelsesdatoen er gavekortet forældet og kan ikke længere bruges som betaling hos ManuCare.

UNDTAGELSER

Undtagelser for udløb og gyldighedsfrister træder i kraft i tilfælde af lukning, konkurs eller salg til 3. part.
ManuCare

RABATTER/KAMPAGNER

Månedskampagner, klippekort eller gavekorts-rabatter gælder for private eller ‘nye private’, som annonceret på hjemmesiden og i nyhedsbrevet.
Der kan opnås én type rabat pr. ManuCare behandling. Et klippekorts-klip er at regne som en rabat på samme vilkår som øvrige rabatter.
Tilskud fra forsikringer private som offentlige opnås alene på basis af det fulde behandlingsbeløb. I ManuCare tilbyder vi månedligt administration af og anmeldelse til sundhedsforsikringer såsom Sundhedsforsikring danmark, Codan forsikring, Top danmark m.v.  mod gebyr på kr. 4,5,- pr. registrering.