28563611

2020 har været et udfordrende år for mange. To gange er Danmark blevet corona-nedlukket; første gang i marts og nu igen d. 21. december. Vi beklager at måtte aflyse alle behandlinger frem til og med d. 3. januar 2021. Vi forventer at kunne lukke op igen mandag d. 4. januar.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle jer, som er kommet i ManuCare i år, for at have været helt fantastiske til at passe på hinanden, spritte af og holde afstand. Corona-påpasseligheden har fungeret u-påklageligt. Takket være jer/os har der været absolut ingen tilfælde af corona smitte i klinikken.
Hos os har heldigvis ikke været ramt af svigtende klientfremmøde og økonomiske udfordringer, nærmest tvært imod. Året har været præget af en mærkbær stigning i antallet af dejlige søde nye mennesker sammen med alle jer eksisterende klienter, der i årevis er kommet i ManuCare.
Jeg takker for jeres tillid og de mange både hyggelige, sjove, alvorlige og livsbekræftende timer og ønsker jer alle en god jul og godt nyt og på gensyn i 2021.

Det bliver godt.

——-

Herunder oplæses snarest planen for en ny sæson af Minduful Meditations, som alene kan følges online.