28563611

Akupunktur (vestlig medicinsk)

I akupunktur arbejdes der med tynde, sterile en-gangs nåle som, når de sættes i bestemte punkter på kroppen, stimulerer, lindrer og helbreder ved at øge blodtilstrømningen, tilføre næringsstoffer og fremme kroppens endorfin koncentration til et vævsområde eller en muskelgruppe.

Behandling

Jeg integrerer gerne tricker-punkt akupunktur i behandling med Klassiske Kinesiologi, Massage, Zoneterapi eller med Homøopatisk behandling. Book tid under anden kombinations-behandling og skriv emne i note-feltet.

 

Kinesisk medicin

Akupunktur er en del af en ca. 5-6000 år gammel kinesisk lægekunst, hvor man helt overordnet opfatter kroppen som en konstant balance og gensidig afhængighed mellem to modsatrettede grundenergier kaldet yin og yang. Filosofien bag østens lægekunst bygger på forståelsen af det energiflow, som løber igennem 14 overordnede energibaner (meridian banerne), som hver især korresponderer med forskellige kropsfunktioner og organsystemer. Ved at styrke eller dæmpe ‘over’ eller ‘under’ energi i kroppen hjælpes klienten til at genoprette de ubalancer længere tids belastning har forårsaget.

Traditionel Kinesisk Akupunktur (TCM)

Ud over at være uddannet Klassisk Kinesiolog indenfor Stress-release behandling (AK) og Indlæringskinesiologi, der er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), er jeg under uddannelse som Traditionel Kinesisk Akupunktør.

Uddannelsen er treårig og jeg er registreret elev-medlem i PA (Praktiserende Akupunktører). Praktiserende Akupunktører er en del af det europæiske samarbejde indenfor (TCM), kaldet ETCMA (European Traditionel Chinese Medicin Association).

Jeg kombinerer efter behov akupunkturen med den Klassiske Kinesiologi, Massage, Zoneterapi og eller med Homøopatisk behandling. Hvis du er interesseret i gratis elev-behandling, så skriv til: kontakt@manucare.dk for yderligere information om tid og sted.